Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
4-6 jumatati piept de pui cu tot cu piele (1 kg)
50 ml vin alb sec
1 lamaie
4 catei de usturoi
1 lingurita cimbru
1 lingurita oregano uscat
ulei de masline
sare, piper
Mod de Preparare: Am spalat pieptul de pui bine si l-am tamponat bine cu un servetel. Am asezat pieptul intr-un vas, l-am stropit cu putin ulei de masline. Am presarat peste pieptul de pui sare, piper, cimbrul si oregano si l-am frecat bine. Intr-un vas ceramic termorezistent am turnat vinul si am asezat pieptul de pui. Am luat lamaia si am taiat-o in sferturi, iar sferturile in doua. Printre bucatiile de piept am asezat feliutele de lamaie si catei de usturoi zdrobiti. Am dat vasul la cuptor, temperatura de 200 grade Celsius, pana ce pieptul s-a rumenit. Pieptul de pui gatit cu lamaie si cimbru este fraged si aromat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.