Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ananas
150 gr de ciocolată topită
semințe de susan
nucă de cocos rasă
migdale feliate
Mod de Preparare: Curățați ananasul și tăiați-l în felii. Scoateți centrul. Puteți folosi și felii de ananas în sirop, dar scurgeți-le anterior. Intre timp, topim ciocolata la cuptorul cu microunde sau la Bain-Marie. Pregătiți o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Luați o felie de ananas și scufundați-o în ciocolata topită până la jumătate. Așezați-o pe tava de copt și presărați migdalele tăiate. Procedați la fel și cu celelalte felii de ananas, uneori presărați cu susan, alteori nucă de cocos rasă. Lăsăm să stea la temperatura camerei sau la frigider până se întărește ciocolata și savurăm!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.