Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
1 felii de sunca
80 gr de ciuperci champignons
1 catel de usturoi
100 ml de smantana lichida
Sare
Piper
ulei de masline
2 fire de patrunjel
Mod de Preparare: Spalati si taiati ciupercile in fasii. Curatati si taiati catelul de usturoi in bucati mici. Rumeniti aceste doua ingrediente intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute. Dati deoparte. Intr-un castron spargeti cele 4 oua si bateti-le cu o furculita, amestecati-le cu smantana lichida, sare si piper. Taiati feliile de sunca in bucati. Puneti o tigaie pe foc mediu si turnati compozitia. Cand marginile omletei incep sa se desfaca si blatul este inca umed si cremos, adaugati amestecul de ciuperci + usturoi si apoi bucatile de sunca. Daca doriti o omleta moale, va fi suficient un minut in plus de gatit, altfel lasati-o pe aragaz cateva minute in plus. Transferati omleta pe o farfurie, decorati cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.