Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 albusuri
200 g zahar
135 g nuci pisate
20 g faina
5 picaturi esenta de migdale
1 pachetel zahar vanilat
Mod de Preparare: Nucile pisate se amesteca cu zaharul, se adauga albusurile nebatute si se incalzeste compozitia pe foc mic. Oala se pune pe ochiul mic de la aragaz si se da focul mic. Se adauga zaharul vanilat, esenta de migdale si faina amestecandu-se continuu. In 2-3 minute este gata.
Se ia de pe foc. Se pune hartie de copt in tava de la aragaz. Apoi se ia din compozitie cu lingurita, punandu-se gramajoare in tava, la distanta de 1-2 cm una de alta. Se presara cu zahar pudra. Se da tava la cuptorul incins dinainte si se coc la foc mic-mijlociu cca 30-45 minute. Pricomigdalele sunt gata atunci cand se intaresc si capata culoare bej. Pentru a deslipi pricomigdalele, care se intaresc foarte repede se uda hartia de copt. Si asta a fost tot. Foarte usor de facut, dar in schimb extrem de gustoase. Ce mai, acum cand o sa imi mai ramana albusuri stiu ce sa fac cu ele.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.