Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
750 g. muschi de vita
1 ceapa mare
1 cana suc gros de rosii sau bulion
1 cana de smantana
2 linguri rase de mustar
500 g. ciuperci
1 pachet unt
1 cana vin alb
3 catei mari de usturoi
1 legatura de patrunjel
sare
piper alb
foi de dafin
taitei
Mod de Preparare: Ceapa si usturoiul se calesc in unt. Se adauga muschiul taiat fasiute, se lasa cateva minute si se stinge cu vinul si sucul de rosii. Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba. Intre timp amestecati mustarul cu smantana, si caliti ciupercile curatate si taiate marunt in restul de unt. Cand carnea este gata, adaugati totul in cratita si mai lasati sa fiarba descoperit la foc mic pana capata consistenta. Puteti presara patrunjel tocat marunt daca doriti. Taiteii se fierb pentru cateva min in apa cu sare, se scot si se clatesc sub un jet de apa rece. 6. Se pun in farfurii si peste carnea insotita de sos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.