Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru 2 portii am folosit:
o ceapa mica
putin ulei
o cutie 250 gr mazare Bonduelle (dupa ce s-a scurs lichidul)
o lingurita legume deshidratate (sau vegeta, caz in care nu se mai adauga sare)
2 cani de apa
sare dupa gust
Mod de Preparare: Am „dichisit-o” cu piper de mai multe culori, rosii si usturoi confiat si busuioc, crutoane. Pentru a diversifica putin gustul mai poti pune si un morcov, sau poti lua direct o conserva Bonduelle cu mazare si morcovi. Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga mazarea si 2 cani de apa, plus legumele deshidratate si un varf de sare. Pui la fiert 15 min si se strecoara, pastrandu-se zeama separat. Lasi putin sa se raceasca si pasezi la blender ori la mixerul de legume, apoi adaugi putin cate putin din zeama in care a fiert pana cand ai consistenta dorita. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.