Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 g oase de porc
2 morcovi
3 cartofi potriviti
1 ardei gras rosu
1 telina mica
1 pastarnac
o mana de fidea
1 cana suc de rosii/1 conserva rosii in bulion
1 cana de borc
2 linguri legume deshidratate
1 legatura patrunjel
sare si piper
Mod de Preparare: Pentru inceput spalam oasele de porc si le punem la fiert in apa cu sare. Cand carnea isi lasa spuma avem grija sa o indepartam. Intre timp curatam legumele, le taiem cubulete mici si le adaugam la ciorba. Tocam coditele de la patrunjel si le adaugam si pe acestea ...lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu legumele deshidratate (tip Knorr, Vegeta, etc), sare si piper dupa gust. Intr-un vas punem la fiert o cana de bors si o dam in clocot. Punem la ciorba o mana de taitei, mai lasam sa fiarba 10 minute si turnam borsul fiert. Mai lasam ciorba sa clocoteasca de cateva ori si luam vasul de pe foc. Tocam patrunjel si presaram din belsug. Servim cu ardei iute si smantana.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.