Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 chifle graham mici
4 oua proaspete
Cascaval
sare, boia si piper
2 - 3 fire de patrunjel
Mod de Preparare: Taiem capacelele chiflelor si golim de miez bucata mai mare. Spargem cate un ou in fiecare chifla. Condimentam cu sare, piper si boia dupa gust. Punem chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute (180 de grade). Cand oul incepe sa se inchege, scoatem tava si presaram cascaval (ras pe razatoarea mica) sau bucatele de sunca/costita. Introducem din nou tava in cuptor si lasam pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca. La final presaram patrunjel proaspat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.