Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 cani faina
1 lingurita bicarbonat
1 lingurita praf de copt
2 cani zahar
1 esenta de vanilie
2 linguri otet
2 cani apa
10 linguri ulei
un praf de sare
coaja rasa de la o portocala sau lamaie
100 g rahat
150 g miez de nuca
Mod de Preparare: Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel. Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine. Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici. Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.