Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Pentru această rețetă vei avea nevoie de: 300 de g de cod, 2 dovlecei mici, 2 cepe medii, 600 ml de supă de legume, 150 de g de orez cu bob lung, 100 ml de vin alb, ulei de măsline, sare, piper și coaja rasă de la o lămâie.
Mod de preparare: Se fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe pachet, iar între timp se taie sovlecelul și ceapa în cubulețe mprunte. Cepa se va pune apoi la călit în cratița în care se va fierbe supa. După ce ceapa s-a călit se adaugă dovleceul și se lasă se se prăjească puțin, după care se toarnă supa și se dă la fiert.
După ce orezul s-a fiert se adăugă în supă împreună cu vinul. Apoi se pune sare și piper după gust și se lasă la foc mic 7-10 minute. La final se adaugă peștele tăiat cubulețe și se mai lasă la foc mic încă 5 minute. După ce focul s-a oprit se pune și pătrunjel. Supa se srvește caldă cu coajă rasă de lămâie deasupra.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.