Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 gulii potrivite
4-5 linguri de mustar
un varf de cutit piper
1-2 linguri mari de pesmet
ulei pentru prajit
sare
Mod de Preparare: Guliile se curata de coaja, se taie felii de grosimea unui deget si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie. Se scurg intr-o sita: Se imbraca guliile in mustarul amestecat cu piper: apoi se dau prin pesmet. Se prajesc in uleiul fierbinte pana devin aurii: Se scot pe un servetel de bucatarie si se servesc imediat. In acelasi mod puteti praji si frunzele guliilor (e criza, nimic nu se arunca) se oparesc in apa cu sare, se dau printr-un sos format din 3 linguri faina, sare, boia si apa si se imbraca in pesmet. Se frig in ulei fierbinte.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.