Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg ciuperci
2 morcovi
1 ceapa
1/2 telina
2 linguri ulei
300 ml suc de rosii/
3 linguri bulion
patrunjel proaspat
sare si piper
Mod de Preparare: Curatam ciupercile, le clatim si le taiem. Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam morcovul si telina taiate. Dupa ce legumele s-au calit, punem si ciupercile. Daca este cazul, adaugam si o jumatate de cana de apa, atentie ciupercile vor elimina apa pe care o contin. Lasam sa fiarba. Cand ciupercile sunt fierte, adaugam sucul de rosii, condimentam cu sare si piper si mai lasam tocanita sa fiarba pentru inca 10 minute. Indepartam vasul de pe foc si presaram patrunjel proaspat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.