Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
7-8 oua
3-4 ceapa verde
1/2 ardel rosu
1/2 ardel galben
100 ml smantana
50 ml lapte
sare, piper
150 g parmezan ras
1 lg unt
Mod de Preparare: Taiem ceapa si ardeii marunt. Separam galbenusurile de albusuri. Batem bine galbenusurile cu smantana. Adaugam parmezanul. Condimentam, dupa gust, cu sare si piper. Adaugam ceapa si ardei. Amestecam bine impreuna. Separat batem albusurile spuma tare; adaugam albusurile la compozitia de mai sus, amestecand cu grija totul cu o spatula. Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu putin unt; dam vasul la cuptorul incins la 360F timp de aproximativ 15-20min sau pana cand omleta e rumenita.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.