Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
750 g cartofi
decojiti si taiati felii subtiri
230 g ceapa, taiata fin
Sare si piper negru
Nucsoara, proaspat rasa
2 catei de usturoi, zdrobiti
600 ml bullion de legume (zeama de la supa de legume) - 1 lingura unt
Mod de Preparare: Se pun catrofii impreuna cu ceapa intr-un castron, se acopera cu apa rece si se lasa 15 minute. Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se scurg cartofii si ceapa si se zvanta cu un servet de bucatarie. Intr-un vas termorezistent, se aseaza un strat de ceapa si cartofi.Se pun sare, piper si nucsoara, dupa gust, apoi se aseaza inca 4-5 straturi, terminand cu condimentele. Se amesteca usturoiul cu bulionul de legume, apoi se toarna peste legume.Deasupra se pun bucatele de unt.Se coace 1h 30 minute sau pana cand legumele se rumenesc la suprafata, iar cartofii s-au inmuiat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.