Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 dovlecei (1 kg)
3 oua
150 gr branza telemea data pe razatoarea mare
2 linguri smantana
4 linguri de faina
½ plic praf de copt
Patrunjel si marar
½ lingurita sare
Piper
50 gr cascaval
Mod de Preparare: Dovleceii se spala, se taie capetele (daca sunt mari, se curata de coaja si de seminte) si se rad pe razatoarea mare. Se sareaza, se amesteca bine, se lasa 30 min sa-si lase zeama
Se storc bine de excesul de apa, apoi se amesteca pe rand cu branza, ouale, smantana, apoi verdeata tocata marunt, se condimenteaza dupa gust cu sare (daca branza nu are suficienta sare) si piper dupa gust. Amestecam faina cu praful de copt si omogenizam. Pregatim o tava (20x30 cm), tapetam cu hartie de copt, turnam aluatul si nivelam bine. Presaram cascaval ras. Tava merge in cuptorul preincalzit pentru 35 min la temp potrivita. Se lasa sa se raceasca pentru a fi portionata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.