Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
O bucată de somon
Un strop de ulei de măsline
Sare
Piper
Mod de Preparare: Preîncălziți cuptorul la 180°. Pregătiți o foaie de hârtie de pergament pe o tavă de copt și apoi puneți somonul pe ea, cu pielea în jos. Adăugați un strop de ulei de măsline și asezonați friptura de somon cu sare și piper, după gust. Coaceți timp de 8 până la 12 minute (în funcție de grosimea bucății de pește) la 180°. Somonul dvs. este gata! Puteți adăuga suc de lămâie când îl scoateți din cuptor, dacă doriți.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.