Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 ouă
275 g făină
250 g zahăr
2 linguri zahăr pudră
5 linguri apă clocotită
1 plic zahăr vanilat
300 g căpşune
Mod de preparare: Separaţi albuşurile de gălbenuşuri, apoi mixaţi gălbenuşurile cu zahărul până îşi triplează volumul şi se deschid la culoare. Adăugaţi, pe rând, 5 linguri de apă clocotită şi mixaţi după fiecare lingură adăugată, apoi adăugaţi făina şi mixaţi. La sfârşit, adăugaţi în două tranşe albuşurile bătute cu 2 linguri de zahăr pudră. Amestecaţi de jos în sus, ca să nu se lase aluatul. Puneţi aluatul în tavă, iar pe deasupra fructele tăiate în cubuleţe sau în feliuţe subţiri. Coaceţi prăjitura cu căpşune în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 30 de minute. Foarte important este să nu deschideţi cuptorul în primele 15 minute! La final, pudraţi cu zahăr prăjitura cu căpşune.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.