Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 linguri ulei
1 ceapa mica tocata marunt
3 catei de usturoi pisati
250 grame ciuperci tocate marunt
250 grame spanac congelat pe care il decongelati si il stoarceti de apa
150 grame prosciutto
8 oua
60 ml iaurt simplu
2 linguri faina
12 rosii cherry taiate pe jumatate
Sare
Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 180 grade. Incingeti 2 linguri ulei intr-o tigaie si caliti ceapa 2-3 minute, adaugati ciupercile, usturoiul si condimentati cu sare si piper. Lasati-le la foc mic 5-7 minute, apoi luati tigaia de pe foc. Intr-un castron bateti ouale cu iaurtul, faina, sarea, piperul. Adaugati mixul de ciuperci, spanacul; amestecati bine pana obtineti un aluat omogen. Cu restul de ulei ungeti formele de briose, apoi captusiti-le fundul si marginile cu feliile de prosciutto. Umpleti formele cu aluatul obtinut anterior, iar deasupra fiecaruia puneti rosiile taiate. Dati briosele cu prosciutto la cuptor timp de 20-25 minute. Lasati-le sa se raceasca 5-10 minute inainte de a le scoate din forme.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.