Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 pastravi
2 ardei grasi colorati
300 g ciuperci
1 ceapa tocata
2 rosii depielitate, taiate cubulete
50 g unt
2 l ulei masline
3-4 catei usturoi
100 ml vin
1 lamaie
verdeata: marar, patrunjel
sare
piper
ardeii, rosiile, ceapa, ciupercile
Mod de Preparare: Se toaca usturoiul se da pe razatoare, se amesteca impreuna cu uleiul de masline, vinul si zeama de lamaie pus mai mult vin si a iesit compozitia mai lichida!pestele se curata, se cresteaza cu un cutit. Se tapeteaza o tava cu folii de aluminiu se pune pestele in tava se pensuleaza bine cu emulsia de usturoi legumele se pun langa/peste peste se pune untul peste legume. Apoi se presoara verdeata tocata marunt se acopera bine cu folie si se da la cuptorul preincalzit timp de 25-30 min scos pe farfurie legumele sunt tare tare delicioase cu un parfum usor de usturoi puteti acri cu zeama de lamaie daca vreti, eu asa am facut si decorat cu 2 feliute!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.