Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
120 g biscuiti digestivi
60 g biscuiti cu ovaz
60 g unt
Pentru crema:
500 g ricotta
250 g iaurt de capsune
100 g zahar pudra
350-400 g capsune
15 g gelatina
Mod de preparare: Pentru blat pisați biscuiții și amestecați cu unt, iar aceștia vor fi frecați bine în mână pentru a intra bine untul în ei, iar apoi adăugăm într-o formă cu pereți detașabili. Apăsăm cu fundul unui pahar, astfel încât acesta să se lipească bine și să obținem o bază omogenă. Adăugăm căpșunele spălate și curățate de cozi peste biscuiți. Mixăm ricotta cu zahărul pudră și iaurturile. Dizolvăm gelatina în 50 ml de lapte, iar apoi punem la baine-marie până aceasta devine lichidă. Adăugăm două linguri de cremă de brânză, amestecăm bine, iar apoi o luăm de pe foc și turnam peste brânză. Mixăm rapid până când compoziția se omogenizează, iar apoi punem peste fructele. Dăm cheesecake-ul la rece pentru patru ore, iar apoi îl putem servi. Poftă bună!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.