Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
225 grame unt
250 grame zahar
120 grame cacao
1 praf de copt
1 praf de sare
1 lingura esenta de vanilie
4 oua mari
200 grame faina
100 grame ciocolata neagra rupta in bucatele
100 grame zmeura proaspata
Inghetata cu zmeura (sau orice alta inghetata preferati)
Mod e Preparare: Incalziti cuptorul la 180 grade. Ungeti o tava cu unt. Intr-o tigaie topiti untul la foc mic. Adaugati zaharul si mixati pana cele 2 ingrediente se combina (1 minut), apoi luati-le de pe foc si turnati compozitia int-un castron. Adaugati cacaua, praful de copt, esenta de vanilie si sarea. Puneti ouale, amestecati incet, incorporati faina si bucatile de ciocolata. Mixati bine pana pand se va topi ciocolata si compozitia devine omogena. Turnati aluatul in tava de copt, iar deasupra aranjati zmeura. Dati la cuptor 40-45 minute sau verificati cu scobitoarea pana cand este coapta. Se taie cand s-a racit. Cand serviti puneti deasupra inghetata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.