Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr zmeura
24 piscoturi
50 ml de sirop de zmeura
20 ml apa
250 gr mascarpone
100 gr zahar
2 oua
fulgi de migdale
Mod de Preparare: Se amesteca siropul de zmeura cu apa si se inmoaie piscoturile cu fata in jos pentru cateva secunde. Aranjati piscoturile inmuiate pe fundul vasului. Se separa albusurile de galbenusuri si se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine un amestec cremos. Se adauga mascarpone si se amesteca bine. Bateti bine albusurile spuma si adaugati-le usor spre amestecul de mascarpone. Aranjati jumatate de amestec peste piscoturi, apoi puneti jumatate din zmeura peste crema. Faceti din nou un strat de piscoturi inmuiati, apoi turnati restul cremei si intindeti-o bine. Se presara fulgi de migdale si se pune restul de zmeura peste tiramisu. Puneti in frigider cel putin 4 ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.