Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg carne porc
4-5 cepe
4-5 cartofi
100 gr smantana
1 ou
1/2 pahar faina
sare,piper
boia de ardei
1 legatura patrunjel
2-3 linguri bulion
Mod de preparare: Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste. Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa. Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se fac galustele: se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mai groasa. Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita. Se lasa pe foc pana se fierb si galustele, se mai adauga 2-3 linguri bulion, adaugam si smantana si se mai da intr-un clocot. Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Adina va doreste Pofta Buna!
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.