Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 bucati de piept de curcan, cca. 150 g una
rosmarin
sare, piper
ulei de masline
vin alb
o salata verde
150 g porumb dulce la conserva
2 morcovi
4 rosii
150 g iaurt natural
Mod de Preparare: Mai inatai marinam pieptul de curcan cu putin rosmarin, ulei de masline si un paharel de vin alb. Acoperim totul si lasam 30 de minute sa se marineze. Incingem bine grill-ul si frigem pieptul de curcan pa amble parti. Il pastram la cald. Salata verde, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o, o rupem in bucatele mici si o asezam pe un platou mare sau castron. Taiem rosiile si le adaugam peste salata.
Sosul: radem morcovii pe razatoarea cu ochiuri mici. Intr-un bol adaugam iaurtul, putin ulei de masline, porumbul dulce si morcovul. Insa mai opriti putin morcov ras si boabe de porumb. Le amestecam bine, potrivim de sare. Pieptul de curcan il taiem fasiute potrivite, il adaugam peste salata, turnam sosul si restul de porumb si morcov ras.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.