Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Crema de sfecla rosie:
100 gr mascarpone
200 gr sfecla rosie fiarta
80 ml smantana lichida
Mousse-ul de rucola:
60 gr de rucola
150 ml smantana lichida (30% grasime)
sare
pipier
unt
Mod de Preparare: Intr-o tigaie topiti putin unt. Adaugați rucola si caliti pana se reduce la jumatate din volum. Puneti rucola intr-un chopper impreuna cu 2 linguri de smantana lichida, sare, piper si tocati fin. Puneti acest amestec la rece. Intr-un chopper puneti mascarpone, smantana lichida si sfecla rosie fiarta, sare, piper si amestecati bine. Umpleti fiecare pahar mic cu crema de sfecla. Apasati putin pentru a egaliza suprafata. Puneti la rece. Adaugati 150 ml de smantana. Adaugati rucola tocata si amestecati usor cu un tel. Umpleti un posh cu aceasta crema si puneti-o peste crema de sfecla. Puneti o frunza de rucola in fiecare pahar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.