Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g fulgi de ovaz
50 g zahar
3 linguri faina
1/2 lingurita scortisoara
100 g unt
Ingrediente pentru stratul de fructe:
700 g prune bine coapte
200 g zahar
2 linguri amidon
zeama si coaja unei lamai
Mod de preparare: Curata si taie prunele felii sau cubulete, dupa preferinta. Amesteca-le cu zaharul, amidonul, coaja si zeama lamaie, apoi da fructele deoparte. Separat, amesteca faina cu fulgii de ovaz, zaharul si scortisoara. Taie untul cat mai rece cubulete, apoi zdrobeste untul pana cand obtii gramajoare cat mai mici. Pune amestecul de fructe intr-o tava termorezistenta unsa cu unt, iar deasupra raspandeste ingredientele uscate. Da preparatul la cuptor la 180 grade pentru ~o ora, in functie de cuptor, sau pana cand prajitura se rumeneste.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.