Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 400-500 g biscuiti populari, 200g unt, 500 ml + 100ml lapte, 200 g zahar, 4 linguri de faina rase.
Mod de preparare:
Crema: caramelizezi zaharul iar cand se topeste se adauga untul, apoi 400 ml lapte si cand fierbe se adauga faina amestecata cu 100 ml lapte si se mai lasa sa fiarba pana se ingroasa amestecand aproape continuu. Se lasa la racit.
Cand se mai domoleste se monteza prajitura: se iau 100 ml lapte si se trec biscuitii prin el si se asaza primul rand de biscuiti ca pe o foaie de prajitura, se pune crema 1/3 din ea, apoi alt rand de biscuiti apoi alta 1/3 din crema si al treilea rand de biscuiti si se imbraca cu restul de crema. Deasupra se poate orna cu bilute colorate sau cu nuca de cocos. Se lasa pana a doua zi sa se inmoaie straturile de biscuiti. Este delicioasa!
Adina va doreste Pofta Buna!
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.