Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru aluat:
500 g faina
150 ml lapte
1 ou
7 g drojdie uscata
50g margarina
seminte de chimen
sare
Umplutura:
Sunca presata
salam
branza
1 ardei rosu
cateva fire ceapa verde
1 legatura marar
cascaval
Mod de Preparare:
Aluatul: Faina se pune intr-un vas, in mijloc se face o adancitura unde se pune sare si drojdia. Peste ea se pune laptele caldut si se lasa 10 minut. Apoi se amesteca cu oul, margarina si semintele de chimen zdrobite. Se framanta bine, se inveleste intr-o folie si se baga in congelator pentru 10 minute.
Umputura: Branza data pe razatoare se amesteca cu salamul taiat cubulete mici, ceapa , ardeiul si mararul tocat marunt. Se ia o bucata din aluat, se intinde o foaie de jumatate cm. si se pune pe toata suprafata ei felii de sunca presata iar peste umplutura de branza. Se ruleaza si se taie bucati de 1-2 cm grosime. Se presara cascaval ras peste ele si dau la cuptor la foc potrivit pana devin aurii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.