Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 g piscoturi de sampanie
1/2 borcan de pasta de pere
250 g mascarpone
un borcan de compot pere
400 g marmelada de coarne
500 ml frisca
esenta de vanile
un plic gelatina
Mod de Preparare: Frisca se bate spuma, separat amestecam pasta de pere cu branza mascarpone, gelatina dizolvata la bain marine in putina apa, perele din compot pasate. Amaromatizat cu esenta de vanile si a amestecat-o cu frisca batuta. Intr-o tava dreptunghiulara cu peretii detasabili asezam un strat de piscoturi care au fost trecute prin zeama de compot. Peste ele intindem un strat de crema, asezam si al doilea strat de piscoturi insiropate si terminam cu ultimul strat de crema. Dam la rece pentru 1/2 ora dupa care glasam suprafata cu marmelada de coarne pe care am incalzit-o in cuptorul cu microunde ca sa devina fluida sa o pot intinde. Inainte de a portiona se mai lasa la rece inca jumatate de ora. O decorati dupa imaginatie. A folosit gratar de ciocolata alba.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.