Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 aluat de foietaj
100 gr crema de ciocolata tartinabila
1 ou (facultativ)
Mod de Preparare: Desfaceti aluatul foietaj si intindeti crema de ciocolata pe toata suprafata. Rulati aluatul dintr-o parte pana la jumatate. Faceti acelasi lucru si cu cealalta parte, astfel incat cele 2 role sa se intalneasca in mijloc. Puneti aluatul la congelator timp de 15 minute. Acest lucru va facilita taierea ulterior. Dupa cele 15 minute in congelator, taiati felii de aproximativ 1 cm latime. Aranjati palmierii pe o tava de copt captusita cu hartie de pergament. Daca doriți, puteti unge cu ou batut, astfel incat sa se rumeneasca in timpul gatitului. Coaceti timp de 15 minute la 180° C.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.