Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 linguri unt
un piept de pui dezosat
8 ciuperci champignon proaspete
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
3-4 castraveciori murati
1/2 lingura boia
200-250 ml supa de pui
3 linguri smantana
1/2 pudra mustar
o lingura faina
sare, piper
Mod de Preparare: Topim o lingura de unt si rumenim carnea, apoi o scoatem si o punem deoparte la cald. Topim si cea de-a doua lingura de unt, calim ceapa pana se inmoaie, se adauga ciupercile, usturoiul. Faina se amesteca cu pudra de mustar, se adauga in cratita, apoi se toarna supa; se fierbe la foc mare pana cand sosul are constistenta, apoi se reduce focul si se adauga bucatile de carne, castravetii, potrivim de sare, piper & boia, lasam sa fiarba pana carnea e facuta. La final, adaugam smantana (si mustarul, in cazul in care nu aveti pudra). Mai lasam un clocot, apoi oprim focul. Se serveste cu orez sau paste, dupa preferinta.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.