Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
800 grame vinete
3 oua
50 grame parmezan
50 grame branza de capra
100 ml lapte
300 grame cas
80 grame bacon
20 grame pesmet
Unt cat o nuca
Sare
Ulei
Mod de Preparare: Taiati vinetele in felii subtiri (jumatate de centimetru) pe lungime, dati-le prin faina si prajiti-le 1-2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie cu mult ulei (vinetele absorb mult ulei). Ungeti cu unt un vas Yena, presarati pesmetul pe fundul acestuia; aranjati primul strat de vinete (jumatate din cantitatea de vinete). Deasupra vinetelor adaugati jumatate din casul taiat cubulete si baconul taiat feliute subtiri. Bateti ouale intr-un castron, adaugati jumatate din cantitatea de lapte, parmezanul ras si branza de capra rasa. Turnati deasupra vasului Yena jumatate din compozitia de oua, lapte si branza. Adaugati apoi cealalta jumatate de vinete, deasupra ei casul ramas, apoi turnati compozitia de oua, lapte si branza ramasa. Dati vasul Yena in cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute. Se serveste calda.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.