Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un piept de pui
150 g amestec mexican
o buc pastrama afumata
3 -4 ciuperci
100 gr cascaval
2 oua
faina
pesmet cu verdeata
sare
piper
Mod de Preparare: Pieptul de pui se feliaza in bucati potrivite.Se bat cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper dupa care asezam umplutura astfel: intai punem felii subtiri de pastrama, ciuperci, amestecul mexican iar la final adaugam cascavalul ras sau cubulete. Se ruleaza cu grija, prindem cu scobitori daca este nevoie si trecem rulourile intai prin faina apoi prin ou batut iar la sfarsit prin pesmet. Se prajesc in baie de ulei la foc potrivit apoi se scot pe un prosop de hartie. Se servesc ca atare ca aperitiv sau ca fel principal insotite de o garnitura la alegere.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.