Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 - 4 dovlecei
200 g telemea de vaca
400 g branza dulce
20 g unt
100 g gris
3 oua
1 legatura de marar
sare, nucsoara macinata
Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja ii razuim si ii lasam cu sare 10 - 15 minute, ca sa elimine din apa. Intre timp bateom ouale, le amestecam cu branza telemea data pe razatoare, branza dulce si untul. Stoarcem in mana dovleceii si ii adaugam peste amestecul de branza si ou. Adaugam grisul, in functie de cat e de lichida compozitia, se poate adauga ceva mai mult sau mai putin pentru ca amestecul sa fie cam de consistenta unui iaurt. Incorporam si mararul tocat, nucosara si sare daca mai e nevoie, in functie de cat de sarata este branza telemea. Tava se unge cu unt sau ulei si se tapeteaza cu gris. Tava nu trebuie sa fie prea mica, pentru ca budinca sa fie cam de 1-2 degete. Se da la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 40 minute, pana se rumeneste frumos. Se poate servi calda sau rece, merge foarte bine la micul dejun, langa o salata de rosii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.