Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 grame dovleac, taiat felii, nu mai groase de 1 cm,
pe care le amestecam cu un sos format din
4 catei de usturoi pisati,
2 lingurite boia dulce de ardei,
sare,
piper,
2 linguri ulei de masline.
300 grame de naut fiert, scurs de zeama,
50 grame fulgi de migdale, prajiti putin intr-o tigaie antiaderenta, cit sa devina aurii la culoare,
un buchetel de patrunjel pentru decor.
Mod de Preparare: Dupa ce am impregnat bine cu sos feliile de dovleac, le scoatem si le punem pe gratar, cca 4 minute pe fiecare parte, le lasam la racit, apoi le amestecam cu nautul. Decoram cu frunze de patrunjel si fulgi de migdale si servim.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.