Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 foi de napolitana (19×29 cm)
100 g unt sau margarina
350 g biscuiti populari
250 g nuca macinata
200 g zahar
3 linguri de cacao
300 ml lapte
1 esenta de rom
decor:
50 g ciocolata alba
putina ciocolata neagra rasa
Mod de preparare: Biscuitii si nucile se maruntesc cu ajutorul unui robot sau se pot trece prin masina de tocate carne. Se pun apoi impreuna intr-un bol. Pe foc, intr-un vas se pune laptele impreuna cu zaharul si cacaua. Se amesteca continuu pana cand se dizolva zaharul si se stinge focul. Se adauga untul cubulete, se lasa pana s-a topit, apoi se incorporeza esenta de rom. Se toarna amestecul peste biscuitii si nucile macinate. Se amesteca bine pentru omogenizare si se lasa sa se raceasca. Cu aceasta crema umplem foile de napolitana. Peste prajitura cu foi de napolitana se asaza o greutate si se da la rece o ora. Apoi se decoreaza cu ciocolata alba si cea neagra. Prajitura se portioneaza in forma dorita si se savureaza cu placere. Pofta buna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.