Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 dovlecei
200 g. telemea
3 oua
1 lingura crema de branza Almette/Philadelphia
2 linguri smantana
1 legatura marar
sare
Mod de Preparare: Se spala dovleceii si cu ajutorul cutitului de curatat legume se taie felii foarte subtiri, pe lungime. Se da branza pe razatoare si se amesteca cu 1 ou si cu jumatate din mararul tocat. Pe fiecare felie de dovlecel se aseaza o gramajoara din compozitia de branza. Se ruleaza apoi, nu foarte strans, sa nu se rupa. Se pun rulourile in picioare intr-o forma rotunda unsa cu unt/ulei. Se amesteca smantana cu crema-branza, mararul si ouale ramase si se toarna peste compozitia de dovlecei. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 grade. Se lasa in forma sa se racoreasca bine si se feliaza. Prima oara cand am incercat "rulourile", nu am prea reusit sa le fac sa stea drepte dar asta nu a fost o problema, rezultatul fiind (oarecum) mai putin surprinzator, insa la fel de gustos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.