Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g file somon afumat
300 g paste
200 ml smantana dulce
150 ml vin alb
3 linguri ulei de masline
1 jumatate de ceapa
sare si piper
patrunjel proaspat
parmezan (optional)
Mod de Preparare: Intr-un vas punem apa, un praf de sare si o lingura de ulei, cand fierbe adaugam pastele. Tocam si calim ceapa in 2 linguri de ulei de masline, adaugam somonul taiat marunt si imediat vinul. (somonul nu trebuie sa se caleasca, ci sa fiarba, de aceea adaugam vinul). Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute. Scurgem pastele de apa si le lasam deoparte. Adaugam smantana dulce la sos si mai lasam sa fiarba fix 5 minute. Daca este nevoie condimentam cu sare si piper. Punem pastele peste sosul de somon si lasam 2-3 minute pe foc. Servim cu parmezam si pastrunjel proaspat.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.