Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 conopida mare
4 bucati ciocanele pui
2 ardei grasi
2 morcovi potriviti
1 ceapa
cateva rosii/ o conserva rosii
sare, piper si boia
marar
Mod de Preparare: Conopida se desface in bucatele potrivite si se pune la fiert in apa cu sare. Atentie o vom fierbe doar pe jumatate. Carnea de pui se prajestesi se da deoparte. Calim ceapa, adaugam morcovii si ardeii. Cand legumele sunt patrunse, se adauga carnea, conopida si 500 ml apa. Se lasa totul sa fiarba la foc potrivit. Cand toate legumele si carnea au fiert se completeaza cu suc de rosii si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia. Preincalzim cuptorul si introducem vasul pentru 20-30 de minute. Daca va plac sosurile mai legate puteti adauga o lingura de amidon alimenatar sau faina dizolvat/a in apa, eu recomand sa nu.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.