Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Blat:
5 ouă,
5 linguri făină,
5 linguri zahar,
1 plic praf de copt,
sare.
Crema:
500 ml lapte,
3 oua
3 linguri faina,
150 g zahar,
1 esență de vanilie,
100 g nuca de cocos,
200 g unt,
2 portocale
Mod de Preparare: Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă praful de copt și faina. Se coace 30 de minute la 180 grade. Se amesteca ouale cu zaharul, faina, laptele și nuca se cocos si se fierbe pana se îngroașă. Se adaugă untul si esenta. Se taie portocalele marunt. Se pune crema rece peste blat, portocale si se lasa la rece peste noapte.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.