Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 conopide mari (aprox. 2500-2800g.)
2 cepe potrivite
1 lingura si jumatate de bulion
2 linguri de faina
Mod de Preparare: Se curata conopidele de cotor si se rup buchetele. Se pune apa cu sare la fiert. Pana ce incepe apa sa fiarba conopida se tine in apa. Se toaca marunt ceapa.Cand incepe apa sa clocoteasca se oparesc buchetelele de conopida cam 1-2 minute. Se scot cu spumiera. Se pune ceapa la calit in oala. Se adauga bulionul peste ceapa si se amesteca bine. Apoi se adauga cele 2 linguri de faina si se amesteca bine ca sa nu faca cocoloase. Se adauga 6 polonice de apa din apa in care am oparit conopida. Se lasa apa sa fiarba cu ceapa. Se pune si conopida si se mai adauga 1-2 polonice de apa. Se pune capacul la oala si se lasa sa fiarba pana ce se inmoaie bine conopida, cam in 30-40 minute.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.