Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g fileuri de peste, decongelate
1 ceapa, tocata
piper alb
sare
ulei de masline
seminte de susan
2 oua
4 linguri de faina
1 lingura amidon de porumb
Mod de Preparare: Se clatesc cu apa fileurile de peste. Se pun la uscat pe prosoape de hartie si se taie in bucati inguste. Se pun intr-un castron. Marineaza pestele cu ceapa tocata, piperul si sarea. Se lasa timp de 15 minute. Bateti ouale usor, apoi amestecati cu amidonul de porumb, faina si putina sare pentru a face un aluat moale. Se incalzeste uleiul pana devine fierbinte. Scufundati bucatile de peste in aluat, apoi rostogoliti in seminte de susan. Se pun in uleiul fierbinte si se prajesc pana devin aurii, pe ambele parti sau daca va plac mai crocante pana devin putin maronii. Se scurg pe un prosop de bucatarie.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.