Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 gr crema de branza
1 file somon crud (150 gr aproximativ)
4 felii de somon afumat
1 aluat de foietaj
1 ou
susan
Mod de Preparare: Desfaceti aluatul foietaj. Intindeti crema de branza pe toata suprafata aluatului. Taiati feliile de somon afumat si fileul de somon in fasii. Distribuiti somonul taiat pe suprafata aluatului. Taiati aluatul in fasii de aproximativ 1 cm latime. Indoiti fiecare banda de aluat pentru a forma un „copac”, asa cum se arata in FOTO. Intepati cu o frigaruie din lemn. Asezati bradurii pe o tava de copt in care ati pus hartie de copt si periati cu ou batut. Se presara cu susan. Coaceti 15 - 20 minute la 180°C.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.