Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 cartofi rosii de marime medie
250 g ciuperci curatate si feliate
2 catei de usturoi zdrobit
2 linguri de ulei de masline
1 foaie de dafin
2 linguri de patrunjel verde tocat marunt
200 ml smantana lichida
50-100 ml lapte
1 lingurita de mustar de Dijon
100 g cascaval gruyere/emmental
sare si piper proaspat macinat
Mod de Preparare: Cartofii se curata si se fierb 8 minute in apa sarata, se scurg si se taie in rondele (5mm grosime). Intre timp se pun ciupercile la prajit in uleiul de masline, amestecati des pana lasa zeama, adaugati frunza de dafin si lasati sub capac pana se evapora lichidul si se rumenesc putin ciupercile. Intr-o forma (destul de mica pt cantitatile de mai sus) unsa bine cu unt se aseaza straturi de cartofi si ciuperci, smantana, laptele, usturoiul, mustarul, patrunjelul, sarea si piperul se amesteca si se toarna peste straturile de mai sus. Se rade cascavalul si se da la cuptorul incins in prealabil la 180C pana ce cartofii sint patrunsi si cascavalul rumenit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.