Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 cepe rosii + 4 oua
240 g ton bucati, in suc propriu
cateva frunze de patrujel
1 lingura capperi
otet de vin alb
ulei de masline
sare, piper
Mod de Preparare: Fierbeti ouale intr-o cantitate mare de apa si putina sare, pentru cca. 8-9 minute. Imediat ce s-au fiert le lasati la racit sub jet de apa rece. In felul acesta se vor decoji mai repede. Le decojiti, le taiati in doua, iar fiecare jumatate in feliute. Capperii, daca sunt in sare ii lasati la desarat, schimbandu-le apa de vreo doua trei ori. Ceapa o taiati solzijori fini. Daca vi se pare cu miros prea puternic, o puteti tine in apa pentru cateva minute. Tonul il scurgeti bine de sucul in care a fost in conserva. Asambalare salata: adaugati toate ingredientele cum va vin la mana pe un platou. Asezonati cu sare si piper. Stropiti cu cateva picaturi de otet de vin alb si ulei de masline. Si nu uitati si de patrunjel.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.