Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o cană de făină
două ouă
o ceașcă de zahăr
o ceașcă de lapte
un pliculeț de praf de copt
o portocală
Mod de preparare: Cuptorul se va încălzi la 180 de grade Celsius, apoi se va pregăti aluatul pentru brioșe. Rețeta este una simplă și ai nevoie de doar câteva minute pentru prepararea sa. Se topește untul, apoi se amestecă cu făina și praful de copt. Se decojește o portocală, apoi se stoarce tot sucul din ea și se păstrează coaja. Cele două ouă se vor separa, albușurile fiind puse într-un recipient mai mare. Albușurile se bat spumă împreună cu zahărul, apoi se vor adăuga și gălbenușurile. Se amestecă până s-au omogenizat, apoi se vor adăuga în aluatul format din unt, făină și praful de copt. Adaugi, treptat și sucul de portocală și amesteci pentru a se încorpora. Aluatul format se pune în formele de copt și se lasă la cuptor pentru 30 de minute. La final se verifică cu ajutorul unei scobitori și le oprești când aceasta va ieși curată. Se pot consuma atât calde, cât și reci, iar casa va avea un miros de sărbătoare.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.