Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
140 g faina
3 oua
40 g unt
100 g zahar
1 lingurita praf de copt
1 pliculet vanilie
2 mere mari
un praf de sare
1/2 lingurita scortisoara
zahar pudra si migdale feliate pentru decor
Mod de Preparare: Intr-un bol batem spuma ouale impreuna cu zaharul, vanilia si un praf de sare. Adaugam untul taiat cubulete in compozitie. Mixam bine. Atentie, margarina sa fie la temperatura camerei. Adaugam in compozitie faiana amestecata cu praful de copt. Merele le curatam de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Le adaugam in compoztie impreuna cu scortisoara. Amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapeta cu hartie de copt si dam prajitura la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40 de minute. Cat este inca calduta o presarati cu zahar pudra si cu migdale feliate.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.