Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 aluaturi de foietaj
120 gr pudra de migdale
100 gr zahar
2 oua
50 de gr unt moale
50 gr pepite de ciocolata
1 galbenus
Mod de Preparare: Desfaceti aluatul de foietaj si taiati cercuri cu ajutorul formei de taiat biscuiti. Aranjati jumatate din cercurile de aluat pe o tava cu hartie de copt si fixati bine cate un bat de frigaruie, apasand usor. Se amesteca untul cu ouale, apoi se adauga zaharul. Apoi adaugati pudra de migdale si terminati cu pepitele de ciocolata. Puneti 1 lingura din crema de migdale in centrul fiecarui cerc de aluat, apoi acoperiti cu un al doilea cerc de aluat. Apasati bine pe margini. Ungeti fiecare aluat cu galbenus, apoi trasati modele folosind varful unui cutit. Coaceti 25 min la 180°C.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.