Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
175 g unt
175 g zahar brun, pudra
3 oua
200 g faina
1 lingurita praf de copt
2 lingurite scortisoara
4 linguri lapte
4 linguri Nutella
50 g alune de padure, tocate mare
Mod de Preparare: Se incalzeste cuptorul la 180?C. Se unge cu unt si se tapeteaza cu foaie de copt o tava rotunda de 23 cm. Se bate untul cu zaharul, ouale, faina, praful de copt, scortisoara si lapetele pana se obtine un aluat usor si pufos. Se toarna ¾ din aluat in tava, se imprastie deasupra 4 linnguri Nutella si se toarna aluatul ramas. Se trece cu un cutit prin aluat, facand rotiri, apoi se netezeste la suprafata. Se presara alune si se da la copt 50 - 60 minute, pana a crescut si s-a rumenit usor (se face testul cu scobitoarea). Daca se rumeneste prea tare la suprafata, atunci de acopera cu folie de alimoniu. Se lasa sa se raceasca in tava 10 minte, apoi se rastoarna si se lasa sa se raceasca complet.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.