Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 cannelloni
200 g şuncă slabă
250 g ricotta
1/4 linguriţă oregano
1/2 linguriţă busuioc uscat
4 bucăţi brânză cheddar feliată
PENTRU SOS
2 linguri unt
2 linguri făină
1 cană lapte
sare, piper
1 praf de nucşoară
Mod de preparare: Se fierb cannelloni în apă cu sare şi puţin ulei conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se scurg, se clătesc cu apă rece şi se scurg din nou. Se sotează şunca tăiată bucăţele, se lasă să se răcească şi se mixează cu ricotta, busuioc şi oregano. Se condimentează cu sare şi piper, după gust. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Pentru sos, se topeşte untul la foc mic, se adaugă făina, amestecând continuu. Se dă focul mai mare şi se toarnă laptele. Se fierbe cinci minute, amestecând continuu. Se adaugă nucşoara, sare şi piper, după gust. Se aşază cannelloni într-o tavă unsă, se pun deasupra feliile de cheddar şi sosul bechamel. Se coace în cuptorul preîncălzit 20 de minute.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.